Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Αναζητώντας την "Αυθεντική Μύκονο" μέσα από την φωτογραφία IΙ

Αναζητώντας φωτογραφίες που αποτυπώνουν την "Αυθεντική Μύκονο" στις καλύτερες στιγμές της, πέσαμε πάνω σε δύο αξιόλογα blog. Μετά το "Πανθ΄υπό μίαν Μύκονον" του φίλου της Μυκόνου, John D. Carnessiotis, σήμερα την τιμητική του έχει το δεύτερο blog.

Το "ΜΥΚΟΝΙΩΝ ΕΙΚΟΝΕΣ" είναι το blog μίας Μυκονιάτισσας, της Βιβής Χανιώτη, κ' σας το παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως με δύο συμβολικές φωτογραφίες...

Νομίζουμε ότι δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι οι Μύλοι είναι καμάρι όλων των Μυκονιατών και εξυπακούεται ότι είναι - ή θα έπρεπε να είναι - διατηρητέοι και να φροντίζεται τουλάχιστον η εξωτερική τους εμφάνιση επιμελώς..



Η αντανάκλαση τς Δημαρχίας από την άλλη που τρεμοπαίζει, τι θέλει να μας πει? Μήπως ότι το τέλος μίας εποχής στα πολιτικά δρώμενα της Μυκόνου, είναι κοντά??

2 σχόλια:

  1. ευχαριστω πολυ για την αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβερό νησί η Μύκονος, όπως και όλα τα κυκλαδίτικα νησιά. Θεωρώ ότι και η Σαντορίνη έχει τη δική της ομορφιά γι'αυτό ξεκίνησα ενα blog σχετικά με τη Σαντορίνη. Ρίξτε του μια ματιά και πείτε μου τη γνώμη σας. http://santorini-hotels.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή